Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Liveparagnosten.net


  Live hulplijn met live paragnosten
Paswoord vergeten?
     
  Live hulplijn met live paragnosten. Hier krijgt u live antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van paragnosten.  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live paragnosten Daghoroscoop  Stier door live paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door live paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door live paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door live paragnosten Daghoroscoop  Maagd door live paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door live paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door live paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door live paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door live paragnosten Daghoroscoop  Waterman door live paragnosten Daghoroscoop  Vissen door live paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Zoya
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op liveparagnosten.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Hi Zoya. Ik was net te laat om u te bedanken voor het fijne gesprek. Ik ben weer veel te weten gekomen. U bent echt een aanrader en heel goed in het beschrijven van de situatie. Ik laat het rustig op mij afkomen en ik mijn leven gaat door. Als ik nieuws heb dan zal ik het u zeker laten weten.

Superbedankt. Xxx.




Ervaring van Yasmine met paragnost Zoya   Ervaring van Yasmine met paragnost Zoya   Ervaring van Yasmine geplaatst op 8 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Hi Zoya. Ik was net te laat om u te bedanken voor het fijne gesprek. Ik ben weer veel te weten gekomen. U bent echt een aanrader en heel goed in het beschrijven van de situatie. Ik laat het rustig op mij afkomen en ik mijn leven gaat door. Als ik nieuws heb dan zal ik het u zeker laten weten.

Superbedankt. Xxx.




Ervaring van Yasmine met paragnost Zoya   Ervaring van Yasmine met paragnost Zoya   Ervaring van Yasmine geplaatst op 8 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Zoya is een echte aanrader. Topper .




Ervaring van Carine met paragnost Zoya   Ervaring van Carine met paragnost Zoya   Ervaring van Carine geplaatst op 23 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Dag Zoya. Deze vrouw moet je zeker bellen.
Echt een TOPPER op deze lijn ik geef haar meer dan 10.
Ik bel haar meermaals in de week voor de moment en geeft me al zoveel geholpen en ook voelt alles zeer direct aan zonder je uitleg moet geven.
Alles komt ook heel snel uit wat ze zegt.
Merci lieve Zoya om mij in deze moeilijke tijd mij te helpen en steun en advies te geven.

Echt bedankt Zoya je bent een lieve eerlijke correcte vrouw.

Dikke kus Sabina.




Ervaring van Sabina met paragnost Zoya   Ervaring van Sabina met paragnost Zoya   Ervaring van Sabina geplaatst op 18 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Lieve Zoya, zo fijn dat jij het rechtstreeks door krijgt zonder pendel en of kaarten te raadplegen. Ik blijf geduld hebben, wetend dat het goed komt ook al gaat het heel traag. Neem weer contact met je op zodra er weer nieuws is. Je bent een kanjer.




Ervaring van L. met paragnost Zoya   Ervaring van L. met paragnost Zoya   Ervaring van L. geplaatst op 4 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Lieve Zoya, nogmaals hartelijk dank voor je reading en adviezen.
Je heb snel een antwoord die je volgens mij zonder kaarten en alleen met behulp van je gidsen kunt geven. Kortom, je bent een kanjer.




Ervaring van Anomiem met paragnost Zoya   Ervaring van Anomiem met paragnost Zoya   Ervaring van Anomiem geplaatst op 1 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Ik kan alleen zeggen WAUW . Dankjewel voor die hele mooie reading daarnet over Terence en mij . Ik kreeg er gewoon kippevel van. Ik ga hem heel veel liefde sturen, zodat hij rapper contact op gaat nemen, heel veel liefs en een dikke knuffel Nathalie.




Ervaring van Nathalie met paragnost Zoya   Ervaring van Nathalie met paragnost Zoya   Ervaring van Nathalie geplaatst op 16 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Een kort gesprek . Helder en duidelijk .
Voelde me effe down maar ze heeft me weer op het juiste pad geduwd. Zoya tot de volgende keer thank you, je heb het goed gezien.




Ervaring van Fajalobi met paragnost Zoya   Ervaring van Fajalobi met paragnost Zoya   Ervaring van Fajalobi geplaatst op 3 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Hoi Zoya, wij hebben elkaar vanmiddag gesproken. Het was ophelderend en heel duidelijk. Je gaf mij een goed en rustig gevoel . Ik hoefde niets te vertellen, dit deed jij al. Hartstikke bedankt en bel je snel weer een keer.




Ervaring van Anoniem met paragnost Zoya   Ervaring van Anoniem met paragnost Zoya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Het verhaal klopte helemaal. Bedankt. Een aanrader bent U. Heb U net aan de lijn gehad.




Ervaring van anoniem met paragnost Zoya   Ervaring van anoniem met paragnost Zoya   Ervaring van anoniem geplaatst op 17 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Hoi Zoya, fijn dat ik je weer te pakken kreeg en weer met je kon praten. Vind het zelf ook nog best wel eng, dus wacht er nog heel even mee om het te gaan vragen. Lieve groet en we spreken elkaar binnenkort weer.




Ervaring van L. met paragnost Zoya   Ervaring van L. met paragnost Zoya   Ervaring van L. geplaatst op 14 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Nog een kleine correctie ivm de waardering van het aantal sterren ipv 3 zeer zeker 5 sterren van mij. Spreek je snel weer Zoya.




Ervaring van L. met paragnost Zoya   Ervaring van L. met paragnost Zoya   Ervaring van L. geplaatst op 10 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Zoya heeft al een aantal dingen gezegd die al uitgekomen zijn. Vriendelijke vrouw met rustige stem. Houdt je niet onnodig aan de lijn. Ik zal jouw raad opvolgen om het wat los te laten en mijn gedachten wat te verzetten. Dank je wel Zoya en ik spreek je binnenkort weer.




Ervaring van L. met paragnost Zoya   Ervaring van L. met paragnost Zoya   Ervaring van L. geplaatst op 10 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Dag Zoya, hartelijk dank vr het gesprek van daarnet (9/01). Sorry vr het bruuske gesprekseinde. Ik wens je het allerallerbeste.




Ervaring van Myriam met paragnost Zoya   Ervaring van Myriam met paragnost Zoya   Ervaring van Myriam geplaatst op 9 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Zoya, hartelijk dank vr het gesprek v daarnet. Dank vr uw begrip, warme groet.




Ervaring van Myriam met paragnost Zoya   Ervaring van Myriam met paragnost Zoya   Ervaring van Myriam geplaatst op 16 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Lieve Zoya, kort maar super krachtig. Veel Dank Lieve Dame J.




Ervaring van Vroege maandagochtendvogel met paragnost Zoya   Ervaring van Vroege maandagochtendvogel met paragnost Zoya   Ervaring van Vroege maandagochtendvogel geplaatst op 18 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Lieve Zoya,

Hartelijk dank voor het mooie gesprek. Ik belde gespannen en hing ontspannen op. Ik sta nu weer volledig in mijn kracht.




Ervaring van E met paragnost Zoya   Ervaring van E met paragnost Zoya   Ervaring van E geplaatst op 17 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Zoya, je bent de beste. Je hebt mij kunnen kalmeren, met uw wijsheid en uw hulp. Dank je wel Zoya, we horen elkaar nog. Liefs Sabine.




Ervaring van Sabine met paragnost Zoya   Ervaring van Sabine met paragnost Zoya   Ervaring van Sabine geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Heel lief en Duidelijk, waar anderen zeggen geen contact meer, geef jij duidelijk inzicht in zijn proces en dat het nog ff kan duren, en zo voel ik het ook.
Correct ingevoeld .




Ervaring van Anoniem met paragnost Zoya   Ervaring van Anoniem met paragnost Zoya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 31 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Wat een geweldige vrouw. en echt ze heeft me hart gestolen. Ze is zo lief en ze ptlraat met zoveel gevoel. Hoop dat het waarkomt wat ze zegt.geweldige vrouw wauwww.




Ervaring van Sunita met paragnost Zoya   Ervaring van Sunita met paragnost Zoya   Ervaring van Sunita geplaatst op 11 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Wat een geweldige en lieve vrouw. Zegt hoe ze het ziet en maakt er geen goed nieuws show van als dat niet zo is. Ik ben erg blij dat ik haar gesproken heb. Nu uiteraard hopen dat het uitkomt wat ze voorspeld heeft. Ik ben in elk geval wat rustiger sinds het gesprek.




Ervaring van EM met paragnost Zoya   Ervaring van EM met paragnost Zoya   Ervaring van EM geplaatst op 2 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Een aangenaam gesprek, praktisch advies. Correct en duidelijk in haar consult.




Ervaring van Sarah met paragnost Zoya   Ervaring van Sarah met paragnost Zoya   Ervaring van Sarah geplaatst op 11 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Dag Zoya
Top hoe jij direct de situatie aanvoelt, ik sta er versteld van. En ook het contact met overledenen.
Echt een aanwinst op de lijn.
Veel succes
Liefs.




Ervaring van Kat met paragnost Zoya   Ervaring van Kat met paragnost Zoya   Ervaring van Kat geplaatst op 11 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Vandaag telefoon consult gehad met Zoya. Super Lieve dame, voelde direct de situatie aan zonder ik ook maar iets vertelde. Wat de voorspelling bevatte, zal ik natuurlijk nog even moeten afwachten. Maar hou je zeker op de hoogte en ja ik had het zelfde gevoel over de situatie. Maar die heb jij dan bevestigd zonder ook maar van iets op de hoogte te zijn. Wouw toppertje, bedankt.




Ervaring van Anja met paragnost Zoya   Ervaring van Anja met paragnost Zoya   Ervaring van Anja geplaatst op 4 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Lieve Zoya, wat ben jij een warm, lief en goed en snelvoelend medium. Ik heb weer moed en vertrouwen door jou.




Ervaring van Anoniem met paragnost Zoya   Ervaring van Anoniem met paragnost Zoya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Hey, wat kreeg jij veel door en het klopte ook van dingen die ik al wist. Je bent zuiver en een echte aanwinst op de lijn jij bevestigde mijn voorgevoelens dank je wel.




Ervaring van Christelle met paragnost Zoya   Ervaring van Christelle met paragnost Zoya   Ervaring van Christelle geplaatst op 2 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Liveparagnosten.net - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Liveparagnosten.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Liveparagnosten.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Liveparagnosten.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden