Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Liveparagnosten.net


  Live hulplijn met live paragnosten
Paswoord vergeten?
     
  Live hulplijn met live paragnosten. Hier krijgt u live antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van paragnosten.  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live paragnosten Daghoroscoop  Stier door live paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door live paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door live paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door live paragnosten Daghoroscoop  Maagd door live paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door live paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door live paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door live paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door live paragnosten Daghoroscoop  Waterman door live paragnosten Daghoroscoop  Vissen door live paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Thaiis
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op liveparagnosten.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Lieve Thaiis, ik zou graag uren met jou willen praten maar de tijd gaat zo snel. Bedankt om er te zijn voor mij en je eerlijke informatie die je geeft, je hebt me al heel goed geholpen. Groetjes x Rita x.




Ervaring van Rita met paragnost Thaiis   Ervaring van Rita met paragnost Thaiis   Ervaring van Rita geplaatst op 14 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Gisteren nogeens met je gesproken en je blijft echt 1 van de beste op de lijn. Eigenlijk moet je haar niets vertellen en haar laten praten waardoor alles als een puzzel ineen past. X.




Ervaring van M met paragnost Thaiis   Ervaring van M met paragnost Thaiis   Ervaring van M geplaatst op 14 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Beste Thaiis, bedankt voor je voorspellingen en je waarschuwing. Ik ga er attentie op doen, telkens blijf jij hetzelfde zien in mijn kaarten. Groetjes Inge.




Ervaring van Inge met paragnost Thaiis   Ervaring van Inge met paragnost Thaiis   Ervaring van Inge geplaatst op 27 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Lieve Thaiis, wat ben ik blij met het gesprek, de voorspelling wbt mijn zoon is uitgekomen, en je hebt me weer hoop en vertrouwen voor de toekomst gegeven.




Ervaring van anoniem met paragnost Thaiis   Ervaring van anoniem met paragnost Thaiis   Ervaring van anoniem geplaatst op 13 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Beste Thaiis, bedankt voor het fijne gesprek, zoals afgesproken hou ik je op de hoogte als de 2 voorspellingen zijn uitgekomen.

Je bent een aangename vrouw om mee te praten.
Groetjes tot later.




Ervaring van inge met paragnost Thaiis   Ervaring van inge met paragnost Thaiis   Ervaring van inge geplaatst op 6 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Sorry, heb niet deftig kunne bedanken, mijn batterij plat dus niet afgedrukt. Liefs en bedankt voor het dagelijkse kijkje en de rake inzichten je weet wel wie.




Ervaring van anoniem met paragnost Thaiis   Ervaring van anoniem met paragnost Thaiis   Ervaring van anoniem geplaatst op 21 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Beste Thais, bedankt voor je 2 voorspellingen ik wacht tot ze gaan uitkomen. Ik wil je toch bedanken voor het fijne gesprek dat heb ik aan de telefoon niet meer kunnen zeggen, maar doe ik dan via deze weg.
Ik bel je zeker nog eens terug.

Grs Inge.




Ervaring van Inge met paragnost Thaiis   Ervaring van Inge met paragnost Thaiis   Ervaring van Inge geplaatst op 20 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Thaiis is heel open, warm en helpt je verder op weg. Haar readings zijn accuraat en zij wist mijn situatie heel goed te beschrijven en uit te leggen. Dank je Thaiis, je hebt mij rust en moed gegeven om door te doen.




Ervaring van M. met paragnost Thaiis   Ervaring van M. met paragnost Thaiis   Ervaring van M. geplaatst op 19 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Dank je voor dit fijne verhelderend gesprek. Heeft mij weer moed gegeven.




Ervaring van van H met paragnost Thaiis   Ervaring van van H met paragnost Thaiis   Ervaring van van H geplaatst op 26 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Bedankt thais je bent goed in wat je doet je bent een aanwinst op de lijn tot snel.




Ervaring van Wendy met paragnost Thaiis   Ervaring van Wendy met paragnost Thaiis   Ervaring van Wendy geplaatst op 16 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Sorry mijn verbinding viel weg, maar weer super erg bedankt voor de bevestiging. je zit er altijd bovenop. Je weet precies wat er speelt dank je wel.




Ervaring van J met paragnost Thaiis   Ervaring van J met paragnost Thaiis   Ervaring van J geplaatst op 9 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Dag Thaiis, bedankt voor het geduld dat je voor mij hebt, ik weet dat ik altijd onrustig ben, en teveel met alles bezig. Heel erg bedankt om er altijd te zijn voor mij, lieve schat. Groetjes Rita.




Ervaring van Rita met paragnost Thaiis   Ervaring van Rita met paragnost Thaiis   Ervaring van Rita geplaatst op 30 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Ik wil je toch echt even laten weten dat jij echt de beste bent op deze lijn. Je blijft altijd bij je verhaal en het komt ook nog uit. Nu alleen nog het fysieke contact maar dat komt er zeker. Dank je wel.




Ervaring van J met paragnost Thaiis   Ervaring van J met paragnost Thaiis   Ervaring van J geplaatst op 12 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Simply the best, alles wat ze zegt komt vroeg of laat uit. Bedankt voor steeds mijn rots in de branding te zijn. Veel liefs.




Ervaring van X met paragnost Thaiis   Ervaring van X met paragnost Thaiis   Ervaring van X geplaatst op 9 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Lieve Thaiis,

Zonder veel gezegd te hebben wist jij precies hoe mijn ex partner in elkaar zat. Ik was in shock hoe goed en precies jij dat zag. Ik wil niet in veel details treden, het was een eye opener. Mijn ziel zag deze man als hoe jij hem beschreef, hoewel hij mij probeerde te overtuigen dat allemaal aan mij ligt. Ik wist zeker dat ik het wilde uitmaken maar je bevestiging was de extra push die ik nodig had. Het keerpunt in onze relatie was mijn kinderwens en dat vertelde je gewoon. Zonder dat ik daar iets over verteld heb. Echt dank je wel voor alles. Ik zal je zeker nog bellen als ik weer je kracht en inzicht nodig heb. Ik zal sterk blijven.




Ervaring van Jane met paragnost Thaiis   Ervaring van Jane met paragnost Thaiis   Ervaring van Jane geplaatst op 17 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Lieve Thaiis, hoe je het doet weet ik niet maar je bent ongelooflijk goed.
Bedankt voor alles.




Ervaring van Ann met paragnost Thaiis   Ervaring van Ann met paragnost Thaiis   Ervaring van Ann geplaatst op 20 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Thaiis is een beetje mijn steun en toeverlaat geworden de afgelopen weken.
Hoe vaak ik haar ook belde, ze zag steeds wat er aan de hand was.
En hoe donker mijn wolken ook werden, zij bleef het zelfde zien voor de toekomst.
Nu maar wachten tot het uit komt, maar deze vrouw zit in mijn hart. Dus ik heb er alle vertrouwen in.




Ervaring van Joyce met paragnost Thaiis   Ervaring van Joyce met paragnost Thaiis   Ervaring van Joyce geplaatst op 7 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Jij bent een van de weinige die ik hier aan de lijn heb gehad waar ik meteen een warmte bij kon voelen. Ik wil je ook bedanken voor je hele mooie voorspelling. Ik wacht af, en dan hoor je zeker nog van mij.




Ervaring van J. met paragnost Thaiis   Ervaring van J. met paragnost Thaiis   Ervaring van J. geplaatst op 28 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Top Medium, super goed is een aanrader en is 5 sterren waard.




Ervaring van Ran met paragnost Thaiis   Ervaring van Ran met paragnost Thaiis   Ervaring van Ran geplaatst op 9 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Een van de mooiste open conversaties die ik met een medium gevoerd heb. Dank je wel .




Ervaring van Duimelijn met paragnost Thaiis   Ervaring van Duimelijn met paragnost Thaiis   Ervaring van Duimelijn geplaatst op 8 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Een van de mooiste open conversaties die ik met een medium gevoerd heb. Dank je wel.




Ervaring van Duimelijn met paragnost Thaiis   Ervaring van Duimelijn met paragnost Thaiis   Ervaring van Duimelijn geplaatst op 8 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Thaiis ik heb mijn antwoorden gekregen ongelooflijk de lijn viel uit jammer ik bel jou zeker terug jij hebt mij echt geholpen groetjes xxx Anouck.




Ervaring van Anouck met paragnost Thaiis   Ervaring van Anouck met paragnost Thaiis   Ervaring van Anouck geplaatst op 26 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Thaise, ik bel je wel meerdere keren per week. Ik blijf versteld staan van alles wat je ziet en dat alles uitkomt, ONGELOOFLIJK. Tot v,d week nog eens Evi .




Ervaring van Evi met paragnost Thaiis   Ervaring van Evi met paragnost Thaiis   Ervaring van Evi geplaatst op 25 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Thaiis, ik wil je super bedanken voor de gesprekken. Wat jij allemaal ziet is ongelofelijk. De beste op deze site xxxx.




Ervaring van Ann met paragnost Thaiis   Ervaring van Ann met paragnost Thaiis   Ervaring van Ann geplaatst op 21 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Bedankt voor alle steun de afgelopen dagen weken.
Je bent er ook steeds BONKOP.
Je bent de beste voor mij.
Evi .




Ervaring van Evi met paragnost Thaiis   Ervaring van Evi met paragnost Thaiis   Ervaring van Evi geplaatst op 13 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  En weer had je gelijk , hoe doe je het toch. Ik bel je deze week nog eens.

Gr Evi.




Ervaring van Evi met paragnost Thaiis   Ervaring van Evi met paragnost Thaiis   Ervaring van Evi geplaatst op 7 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Lieve, lieve Thaiis je hebt echt een hart van goud. Je ziet alles zo duidelijk, men mag je alles vragen altijd sta je klaar. De voorspellingen komen altijd uit. Van harte dank. Rita.




Ervaring van Rita met paragnost Thaiis   Ervaring van Rita met paragnost Thaiis   Ervaring van Rita geplaatst op 1 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Wow bedankt voor je mooie consult. Bel je al lang en zal dat ook blijven doen xxx.




Ervaring van Anoniem met paragnost Thaiis   Ervaring van Anoniem met paragnost Thaiis   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Blij je terug gehoord te hebben. Je zegt zoveel rake dingen , dingen dat je niet kan weten. Je bent echt goed,thaiis.




Ervaring van Evi met paragnost Thaiis   Ervaring van Evi met paragnost Thaiis   Ervaring van Evi geplaatst op 21 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Je was die in het verleden dat zag dat het tussen mij en m'n ex niet goed zou komen. Je zag iemand anders, die persoon is er. Je kan het allemaal zo goed beschrijven, je voelde zo goed aan dat ik alle vertrouwen heb in wat je zegt. Bedankt xx.




Ervaring van Evi met paragnost Thaiis   Ervaring van Evi met paragnost Thaiis   Ervaring van Evi geplaatst op 14 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Superbedankt alweer. Mijn tegoed was alweer op. Het gaat goed komen, ik heb er vertrouwen in. Ik hou u op de hoogte, tot snel dikke x.




Ervaring van W met paragnost Thaiis   Ervaring van W met paragnost Thaiis   Ervaring van W geplaatst op 23 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Lieve lieve Thaiis bedankt om er altijd te zijn voor mij ook al ben ik heel onzeker. Ik weet dat ik geduld moet hebben en dat alles in orde komt maar ja die onrust in mij soms wat teveel. Bedankt lieve schat.




Ervaring van Rita van Keymeulen met paragnost Thaiis   Ervaring van Rita van Keymeulen met paragnost Thaiis   Ervaring van Rita van Keymeulen geplaatst op 22 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Bedankt voor je consult ben altijd blij als ik je weer gesproken heb. Je doet het goed vijf sterren zijn veel te weinig je verdient vele malen meer sterren. Tot snel.




Ervaring van Wendie met paragnost Thaiis   Ervaring van Wendie met paragnost Thaiis   Ervaring van Wendie geplaatst op 27 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Lieve Thaiis,
Ik heb je vandaag (25-10) gesproken en wat een bizarre gesprek. Je hebt alle details kunnen omschrijven van mijn ex. Je wist alle problemen te omschrijven waarmee ik worstel op dit moment, qua heden voorspellen ben je de beste. De voorspelling voor de toekomst moet nog komen maar na dit gesprek weet ik zeker dat jouw voorspellingen voor de toekomst ook gaan uitkomen.
Lieverd, Ik bel je zeker terug.




Ervaring van H. met paragnost Thaiis   Ervaring van H. met paragnost Thaiis   Ervaring van H. geplaatst op 25 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Bedankt voor je consult. Je bent een toppertje tot snel.




Ervaring van Wendy met paragnost Thaiis   Ervaring van Wendy met paragnost Thaiis   Ervaring van Wendy geplaatst op 7 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Liveparagnosten.net - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Liveparagnosten.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Liveparagnosten.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Liveparagnosten.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden