Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Liveparagnosten.net


  Live hulplijn met live paragnosten
Paswoord vergeten?
     
  Live hulplijn met live paragnosten. Hier krijgt u live antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van paragnosten.  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live paragnosten Daghoroscoop  Stier door live paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door live paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door live paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door live paragnosten Daghoroscoop  Maagd door live paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door live paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door live paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door live paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door live paragnosten Daghoroscoop  Waterman door live paragnosten Daghoroscoop  Vissen door live paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Roy
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op liveparagnosten.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Roy
  Ervaring met paragnost Roy
  Beste Roy

Ik twijfel niet aan wat u zegt zeker niet .
Tijd brengt raad
Bedankt alvast voor de Reading.




Ervaring van Rita met paragnost Roy   Ervaring van Rita met paragnost Roy   Ervaring van Rita geplaatst op 9 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Roy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Roy
  Ervaring met paragnost Roy
  Beste,Roy

Bedankt alvast om nog effe te antwoorden.
Ik vindt het wel zeer concreet het geen u zegt .
Want dit gebeurd er op dit moment zeker
Groetjes R.




Ervaring van R met paragnost Roy   Ervaring van R met paragnost Roy   Ervaring van R geplaatst op 28 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Roy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Roy
  Ervaring met paragnost Roy
  Dank je wel Roy, voor je uitleg. Heel scherp. Ik herkende alles. Je bent heel zuiver.




Ervaring van A. met paragnost Roy   Ervaring van A. met paragnost Roy   Ervaring van A. geplaatst op 21 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Roy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Roy
  Ervaring met paragnost Roy
  Vandaag een fijn gesprek gehad met medium Roy. Confronterend wel maar dat is ok. Ik hou van je eerlijk- en oprechtheid. Je zet me met beide benen op de grond.
Ik neem je gesprek met informatie zeker mee.

Dank je wel Roy.

Liefs R, moeilijke naam, je weet wel wie




Ervaring van R met paragnost Roy   Ervaring van R met paragnost Roy   Ervaring van R geplaatst op 21 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Roy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Roy
  Ervaring met paragnost Roy
  Roy heeft mij enorm veel duidelijkheid en inzichten gegeven over 2 personen in mjjn leven. Hij wist op diepgaand en gedetailleerd niveau te vertellen hoe een week samen met een man zou gaan uitpakken, en wat de gedachtengang van deze persoon is. Roy is in staat om goed te levelen. Als je een diepgaand consult wilt, die raakt aan de kern van je vraag, kan ik Roy zeer aanbevelen. Hij is heel eerlijk, en zal ook vertellen wanneer bijvoorbeeld je ego spreekt. Een aanrader.




Ervaring van Yolanda met paragnost Roy   Ervaring van Yolanda met paragnost Roy   Ervaring van Yolanda geplaatst op 21 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Roy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Roy
  Ervaring met paragnost Roy
  ik sprak roy gisteren voor de derde keer. het is altijd bijzonder en tot nu toe heeft hij altijd gelijk gekregen. het is een proces. ik zit er midden in en moet erdoor. en ik hoop vanuit het diepst van mijn hart dat de uitkomst zal zijn zoals je zegt. dank je wel lieve roy.




Ervaring van h met paragnost Roy   Ervaring van h met paragnost Roy   Ervaring van h geplaatst op 13 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Roy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Roy
  Ervaring met paragnost Roy
  Roy, je bent op dit moment niet online maar ik voel de neiging om dit te schrijven over jouw reading. In ons laatste gesprek was de situatie wat uitzichtloos voor mij en je kon het niet 'mooier maken'. Maar 1 ding dat je zei bleef me bij en dat is dat de valse persoon die mij aanvalt een fout zal maken. Ik zag het vanwege het overwicht niet zitten maar het gebeurde. Hoe meer ik de invloed daarvan op de situatie zie begrijp ik wat je naar aanleiding daarvan stelde als of een puzzel vanzelf in elkaar schuift. Proficiat.




Ervaring van Beller met paragnost Roy   Ervaring van Beller met paragnost Roy   Ervaring van Beller geplaatst op 11 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Roy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Roy
  Ervaring met paragnost Roy
  Dankjewel Roy. Tis altijd weer fijn om met jouw te spreken. Twijfels verdwijnen en ik waardeer het zeer als je me blijft wijzen op mijn grenzen. De manier hoe je dit doet, ervaar ik als zeer prettig. Vakkundig, in alle eenvoud en altijd zonder een oordeel. Liefs Thanks.




Ervaring van Wilma met paragnost Roy   Ervaring van Wilma met paragnost Roy   Ervaring van Wilma geplaatst op 27 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Roy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Roy
  Ervaring met paragnost Roy
  Duidelijke analyse en advies.




Ervaring van K. met paragnost Roy   Ervaring van K. met paragnost Roy   Ervaring van K. geplaatst op 27 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Roy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Roy
  Ervaring met paragnost Roy
  Roy is echt een topmedium. 1 van de betere mediums op de lijn. Een echte aanrader. Duidelijk, to the point en zeker van zijn antwoorden
Ik heb hem gedurende enkele jaren gecontacteerd en kan bevestigen dat zijn voorspellingen uitkomen.
R.




Ervaring van R met paragnost Roy   Ervaring van R met paragnost Roy   Ervaring van R geplaatst op 5 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Roy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Roy
  Ervaring met paragnost Roy
  Beste Roy, jou vanmiddag gesproken, al zolang zoekende naar oplossingen. Mijn communicatie in mijn relatie ging soms goed mis, terwijl ik het zo niet wilde, maar ook niet wist hoe anders. Dank je dat jij duidelijkheid hebt gegeven. Nu afwachten of het uitkomt wat je voorspelde.




Ervaring van Irene met paragnost Roy   Ervaring van Irene met paragnost Roy   Ervaring van Irene geplaatst op 4 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Roy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Roy
  Ervaring met paragnost Roy
  Lieve Roy.
Uit de grond van mijn hart. Dankjewel voor dit zuivere, zeer waardevolle consult. Je professionele en neutrale houding tijdens het gesprek, heb ik als zeer prettig ervaren. Zo kan het dus ook . Namaste




Ervaring van Wilma met paragnost Roy   Ervaring van Wilma met paragnost Roy   Ervaring van Wilma geplaatst op 2 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Roy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Roy
  Ervaring met paragnost Roy
  Graag wil ik je bedanken voor de voorspelling op professioneel vlak. Je hebt de exacte persoon aangegeven en waarvan ik het totaal niet dacht dat het deze was. Op die manier heb ik me dan toch een stuk rustiger kunnen houden. Daarmee dat ik er dan ook overtuigd ben dat ook de andere voorspelling zal uitkomen. U weet ook veel van wat er omspeelt in iemands gedrag. Tot later.




Ervaring van AS met paragnost Roy   Ervaring van AS met paragnost Roy   Ervaring van AS geplaatst op 28 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Roy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Roy
  Ervaring met paragnost Roy
  Roy, bedankt.

Ik doe het even onder een andere naam maar we hebben elkaar gisteren gesproken en toen heb ik aangegeven dat ik een recensie voor je zou schrijven.
Je zat er helemaal bovenop wat betreft mijn werk en je was zelf verbaasd dat het al zo snel uitgekomen was.
Wat de rest betreft, is het nog even wachten maar ook daar heb ik alle vertrouwen in.
Groetjes,
Lieke.




Ervaring van Lieke met paragnost Roy   Ervaring van Lieke met paragnost Roy   Ervaring van Lieke geplaatst op 22 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Roy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Roy
  Ervaring met paragnost Roy
  Lieve Roy, wat een ontzettende oprechte man ben jij. Heb je net gesproken en wat je zegt ga ik zeker doen: spreek die ego tegen.
Onze eerdere gesprekken zijn zeker uitgekomen, bedankt en je bent meer dan 5 sterren waard.

Liefs R (moeilijke naam, je weet wel wie hopelijk)
xxx.




Ervaring van R met paragnost Roy   Ervaring van R met paragnost Roy   Ervaring van R geplaatst op 5 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Roy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Roy
  Ervaring met paragnost Roy
  Dank voor je eerlijke advies, Roy. Ik kan weer opgelucht verder.




Ervaring van Viv met paragnost Roy   Ervaring van Viv met paragnost Roy   Ervaring van Viv geplaatst op 26 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Roy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Roy
  Ervaring met paragnost Roy
  Alles wat je zei klopte Roy .




Ervaring van A. met paragnost Roy   Ervaring van A. met paragnost Roy   Ervaring van A. geplaatst op 18 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Roy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Roy
  Ervaring met paragnost Roy
  Bedankt Roy voor het fijne gesprek , ik blijf er in geloven. je hebt me goeie raad gegeven , ga er zeker mee aan de slag. het beste nog hier groetjes .




Ervaring van Chr met paragnost Roy   Ervaring van Chr met paragnost Roy   Ervaring van Chr geplaatst op 9 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Roy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Roy
  Ervaring met paragnost Roy
  Bedankt Roy voor uw heldere informatie. To the point en het klopt allemaal, groetjes.




Ervaring van xx met paragnost Roy   Ervaring van xx met paragnost Roy   Ervaring van xx geplaatst op 3 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Roy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Roy
  Ervaring met paragnost Roy
  Dankjewel Roy.
Je hebt me echt nieuwe (betere) inzichten gegeven. Waardoor ik de ander nu ook beter begrijp.
Ik luister naar mijn gevoel en hou me nu ook even wat meer 'rustig'. En voel me nu ook wat rustiger. En dat is veel waard.
Je bent ook een lieve man. Dankjewel.




Ervaring van Karin met paragnost Roy   Ervaring van Karin met paragnost Roy   Ervaring van Karin geplaatst op 7 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Roy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Roy
  Ervaring met paragnost Roy
  Duidelijk, eerlijk, gedetailleerd.
Bedankt Roy .




Ervaring van Gaby met paragnost Roy   Ervaring van Gaby met paragnost Roy   Ervaring van Gaby geplaatst op 19 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Roy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Roy
  Ervaring met paragnost Roy
  Roy ik heb een fijn gesprek gehad. De drempel die ik over moet. Heb je bevestigt. Ik ga die drempel over. Bedank voor het steuntje in mn rug. Xx.




Ervaring van Collega met paragnost Roy   Ervaring van Collega met paragnost Roy   Ervaring van Collega geplaatst op 6 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Roy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Roy
  Ervaring met paragnost Roy
  wat een heerlijke persoonlijkheid, lief,direct open en eerlijk.wat een aanwinst.na hem gesproken te hebben wordt je vanzelf vrolijk en blij. ga zo door.




Ervaring van anoniem met paragnost Roy   Ervaring van anoniem met paragnost Roy   Ervaring van anoniem geplaatst op 24 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Roy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Roy
  Ervaring met paragnost Roy
  Bedankt Roy voor de tijd die je voor mij nam om mijn email te beantwoorden. Heel erg juist wat je in het verleden zag,en de rest lijkt me ook wel herkenbaar. topper op dit vlak hoor.




Ervaring van X met paragnost Roy   Ervaring van X met paragnost Roy   Ervaring van X geplaatst op 12 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Roy  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Liveparagnosten.net - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Liveparagnosten.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Liveparagnosten.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Liveparagnosten.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden