Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Liveparagnosten.net


  Live hulplijn met live paragnosten
Paswoord vergeten?
     
  Live hulplijn met live paragnosten. Hier krijgt u live antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van paragnosten.  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live paragnosten Daghoroscoop  Stier door live paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door live paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door live paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door live paragnosten Daghoroscoop  Maagd door live paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door live paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door live paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door live paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door live paragnosten Daghoroscoop  Waterman door live paragnosten Daghoroscoop  Vissen door live paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Patries
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op liveparagnosten.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Patries
  Ervaring met paragnost Patries
  Een geweldige vrouw die niet alleen kaarten leest maar zoveel tools meegeeft een echte spirituele coach.
Voor mij een mega belangrijk persoon op mijn levenspad.
Iedereen zou zon coach moeten hebben dan zouden dingen zoveel
Makkelijker zijn in ons leven .
Dank je wel Patries.
Ben je mega dankbaar voor alle consulten tot nu toe.





Ervaring van H met paragnost Patries   Ervaring van H met paragnost Patries   Ervaring van H geplaatst op 15 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Patries
  Ervaring met paragnost Patries
  Oh Patries wat deed mij dit gesprek goed. U bent oprecht en eerlijk. Liefs Elke




Ervaring van Elke met paragnost Patries   Ervaring van Elke met paragnost Patries   Ervaring van Elke geplaatst op 12 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Patries
  Ervaring met paragnost Patries
  Hallo Patries,
Weer bedankt om je goede raad!
Rita




Ervaring van Rita met paragnost Patries   Ervaring van Rita met paragnost Patries   Ervaring van Rita geplaatst op 23 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Patries
  Ervaring met paragnost Patries
  Hoi Patries, Heel aangename consult gehad!
Heb je 2x gebeld om het vervolg te weten.
En ik ga je raad zeker opvolgen.
Bedankt, Rita.




Ervaring van Rita met paragnost Patries   Ervaring van Rita met paragnost Patries   Ervaring van Rita geplaatst op 16 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Patries
  Ervaring met paragnost Patries
  Patries . Dankjewel X.




Ervaring van Wilma met paragnost Patries   Ervaring van Wilma met paragnost Patries   Ervaring van Wilma geplaatst op 25 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Patries
  Ervaring met paragnost Patries
  Ik heb Patries onlangs gesproken, 1 ding is al uitgekomen. Alvast bedankt voor alles. Dankjewel.




Ervaring van Fran met paragnost Patries   Ervaring van Fran met paragnost Patries   Ervaring van Fran geplaatst op 25 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Patries
  Ervaring met paragnost Patries
  In 1 woord zuiver paragnoste. Patries draait er niet omheen. Geweldige lieve paragnoste.




Ervaring van Cecile met paragnost Patries   Ervaring van Cecile met paragnost Patries   Ervaring van Cecile geplaatst op 30 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Patries
  Ervaring met paragnost Patries
  Dag Patries, ik wou je heel hartelijk danken voor het hele fijne gesprek van daarnet (31/12). Ik had het gevoel dat u heel goed vatte waar ik doorga. Allerbeste wensen voor 2022.




Ervaring van Myriam met paragnost Patries   Ervaring van Myriam met paragnost Patries   Ervaring van Myriam geplaatst op 31 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Patries
  Ervaring met paragnost Patries
  Patries, Dankjewel voor de zeer waardevolle gesprekken. De positieve feedback en de energie oefening. Nu vergeet ik het nooit meer. Namaste Wilma.




Ervaring van Wilma met paragnost Patries   Ervaring van Wilma met paragnost Patries   Ervaring van Wilma geplaatst op 12 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Patries
  Ervaring met paragnost Patries
  Super fijn en zinvol consult.
Je weet mij en mijn partner goed aan te voelen en hebt me heel goeie suggesties gegeven om met mijn situatie om te gaan.




Ervaring van Gerda met paragnost Patries   Ervaring van Gerda met paragnost Patries   Ervaring van Gerda geplaatst op 6 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Patries
  Ervaring met paragnost Patries
  Lieve Patries, ik heb je een paar keer gebeld, jij geeft rustig helder en liefdevol advies met je mooie kaarten ik was nieuwsgierig en ging opzoek naar je opgestegen meesterkaarten en wat denk je ik trok precies dezelfde kaart als jij. hoe mooi.




Ervaring van Anoniem met paragnost Patries   Ervaring van Anoniem met paragnost Patries   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Patries
  Ervaring met paragnost Patries
  Lieve Patries, ik bel jou heel regematig, vind jou een Top vrouw en medum, eerlijk en to the point, niets is jou teveel en stelt mij altijd weer gerust bij paniek aanvallen. Je ziet alles heel duidelijk en alles valt voor mij op zijn plek. Heel hartelijk dank voor alles en tot gauw.
Liefs Dettie.




Ervaring van dettie met paragnost Patries   Ervaring van dettie met paragnost Patries   Ervaring van dettie geplaatst op 22 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Patries
  Ervaring met paragnost Patries
  Lieve Patries, dank je wel voor de mooie, rake reading en jouw adviezen. Jouw adviezen hebben een geweldige uitwerking gehad en hebben mij mooie inzichten gebracht. Jij voelde de situatie waarin ik zat feilloos aan en bracht meer helderheid in mijn voelen en denken. Heel veel liefs M.




Ervaring van M. Lamine met paragnost Patries   Ervaring van M. Lamine met paragnost Patries   Ervaring van M. Lamine geplaatst op 10 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Patries
  Ervaring met paragnost Patries
  Helder en to the point weet Patries de juiste snaar te raken en inzicht en ondersteuning te geven in je situatie. Echt heel fijn.




Ervaring van Petra met paragnost Patries   Ervaring van Petra met paragnost Patries   Ervaring van Petra geplaatst op 23 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Patries
  Ervaring met paragnost Patries
  Helder en to the point weet Patries de juiste snaar te raken en inzicht en ondersteuning te geven in je situatie. Echt heel fijn.




Ervaring van Petra met paragnost Patries   Ervaring van Petra met paragnost Patries   Ervaring van Petra geplaatst op 22 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Liveparagnosten.net - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Liveparagnosten.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Liveparagnosten.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Liveparagnosten.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden