Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Liveparagnosten.net


  Live hulplijn met live paragnosten
Paswoord vergeten?
     
  Live hulplijn met live paragnosten. Hier krijgt u live antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van paragnosten.  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live paragnosten Daghoroscoop  Stier door live paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door live paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door live paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door live paragnosten Daghoroscoop  Maagd door live paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door live paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door live paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door live paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door live paragnosten Daghoroscoop  Waterman door live paragnosten Daghoroscoop  Vissen door live paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Isha
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op liveparagnosten.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Beste,isha

Heb je gisteren voor de 1x gesproken. Je was kordaat over moeders zich mengen met de kids.
En dat andere laat ik u nog weten of dit ook echt gebeurd.




Ervaring van Moeder met paragnost Isha   Ervaring van Moeder met paragnost Isha   Ervaring van Moeder geplaatst op 13 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Lieve Isha, dank voor je consult van daarnet. Zo helderziend heb ik nog nooit meegemaakt. Wat bijzonder. Ik wil je nogmaals bedanken met je consult en wijze raad die je mij hebt gegeven. Mensen bel dit medium ze is hartstikke goed. Echt de moeite waard. Ik bel binnenkort als er weer contact is tussen mij en mijn ex vriend J. haahaha. Groetjes, Prinses.




Ervaring van Prinses met paragnost Isha   Ervaring van Prinses met paragnost Isha   Ervaring van Prinses geplaatst op 9 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Want bent u toch een bijzondere lieve en grappige vrouw.
Ik heb u vandaag aan de lijn gehad.
Het is gewoon ongelooflijk wat er elke x verteld word.
ISHA praat geen onzin het is zoals het is.
Bedankt maar weer.
Zonnige groeten.




Ervaring van Sandy met paragnost Isha   Ervaring van Sandy met paragnost Isha   Ervaring van Sandy geplaatst op 8 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  She is just like my mom. She gives me not only her advices. love n warm. thank u so much.




Ervaring van Celine met paragnost Isha   Ervaring van Celine met paragnost Isha   Ervaring van Celine geplaatst op 7 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Isha was blaasde jij me van mijn sokken, je zat overal pal op en alles waar klaar en duidelijk, je bent een toppertje op de lijn en ik zou je wel 10 sterren willen geven,
je hoort me nog dank je wel
Liefs Rita.




Ervaring van Rita met paragnost Isha   Ervaring van Rita met paragnost Isha   Ervaring van Rita geplaatst op 6 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Hartelijk bedankt Isha. Zeer zuivere medium, heeft humor, helder en alles klopt wat ze zegt. Ze wist al gelijk dat ik met een opleiding zou starten. Ik ben echt sprakeloos, ze voelt alles heel goed aan ook hoe personen tegenover me staan. Ik weet zeer zeker dat je voorspelling zal uitkomen.
Isha is echt een aanrader.




Ervaring van Ray met paragnost Isha   Ervaring van Ray met paragnost Isha   Ervaring van Ray geplaatst op 6 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Het was een mooi consult, ik hoefde niets te zeggen ze wist precies wat er speelde.Heel bijzonder, Isha heeft me ook een tijd doorgegeven ben zo benieuwd maar als ik de ressensies lees heb ik daar de volste vertouwen in.
Dank je wel Ischa je hebt me rust gegeven.




Ervaring van Mieke met paragnost Isha   Ervaring van Mieke met paragnost Isha   Ervaring van Mieke geplaatst op 6 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  lieve Isha, wat een mooi gesprek. Je hebt de gave om mensen inzicht te geven in hun situatie. Vooral ook zakelijke inzichten maar ook voor het priveleven. Heel diep invoelend in de situatie waarbij je de vinger op de juiste plek kunt leggen, juist aanvoelt en dit goed kan beschrijven. Zeker een aanrader op deze lijn.
tot binnenkort R.




Ervaring van rafael met paragnost Isha   Ervaring van rafael met paragnost Isha   Ervaring van rafael geplaatst op 5 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Ik sta versteld wat jij mij vertelde het klopt helemaal en dit is de eerste x dat ik jou heb gebeld. Super blij, ik bel je zeker weer. Groetjes C.




Ervaring van C met paragnost Isha   Ervaring van C met paragnost Isha   Ervaring van C geplaatst op 29 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Onwerkelijk, je beschreef precies de cover van mijn boek. Topper.




Ervaring van Jackx met paragnost Isha   Ervaring van Jackx met paragnost Isha   Ervaring van Jackx geplaatst op 29 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Lieve Isha, ik heb jou net gebeld over een probleem en wat je zei klopte helemaal. Ik heb de brief verstuurd en het antwoord was wat je zei dat er instond. Ik bel je later terug.




Ervaring van rita met paragnost Isha   Ervaring van rita met paragnost Isha   Ervaring van rita geplaatst op 29 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Lieve Isha, hartelijk dank voor het positieve en super gezellig gesprek. Mijn wangen bloeien nog steeds van het lachen. Ik heb alle vertrouwen in uw voorspelling. Want alles wat u heeft verteld kon ik plaatsen. Mijn dank is groot. Liefdevolle knuffels.




Ervaring van Orchidee met paragnost Isha   Ervaring van Orchidee met paragnost Isha   Ervaring van Orchidee geplaatst op 28 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Dag lieve Isha,wat ben jij super goed.
Heb je niks moeten zeggen hoe kon je dit allemaal weten nooit met jou gesproken.
Kreeg er rillingen van.
Je bent meer dan een topper.

S.




Ervaring van Sabina met paragnost Isha   Ervaring van Sabina met paragnost Isha   Ervaring van Sabina geplaatst op 24 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Wederom hartelijk dank lieve Isha. Ontzettend fijn om jou te spreken. Isha is een lieve oprechte vrouw met ook nog eens een goed gevoel voor humor. Ze vertelt geen onzin maar komt met rake inzichten. Hopelijk kan ik je gauw de bevestiging geven maar daar twijfel ik niet aan. Bedankt voor alles en tot snel weer. Liefs, FF, de warme stem hahaha xx.




Ervaring van FF met paragnost Isha   Ervaring van FF met paragnost Isha   Ervaring van FF geplaatst op 24 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Lieve lieve lieve Isha, en weer deed jij mij versteld staan met alles wat jij mij vertelde en wat niemand kon weten. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik ben dat ik jou heb mogen vinden. En ik heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen. Zo oprecht lief, warm, maar vooral eerlijk, ja dat ben je absoluut. Tot snel lieverd. Zorg goed voor jezelf. Liefs en een dikke kus en knuffel voor jou.




Ervaring van G*G  C*C Kaneeltje met paragnost Isha   Ervaring van G*G  C*C Kaneeltje met paragnost Isha   Ervaring van G*G C*C Kaneeltje geplaatst op 23 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Isha ik wil u bedanken voor u eerlijkheid oprechtheid en duidelijkheid. Heb u zondagavond gesproken en zojuist nog eens, en vooral dat laatste gesprek 1000x dank. U bent een geweldige vrouw, ik kon u niet meer bedanken daarom dan maar zo. En vooral en bovenal wil ik nog zeggen eerlijkheid duurt het langst, en dat bent u. xxx.




Ervaring van X met paragnost Isha   Ervaring van X met paragnost Isha   Ervaring van X geplaatst op 18 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Lieve lieve Isha, ik heb zojuist een heel fijn gesprek met jou gehad. En alles wat je zei klopte. Ik weet nu ook dat alles goed gaat komen. Ik dank je uit het diepste van mij hart en hoop je snel weer te spreken. Je bent een warm lief en oprecht mens en ik hoop dat je dit nog lang mag doen.
Dankjewel voor alles. Je zei prinsesje, grappig want zo werd ik door mijn opa genoemd.
Dikke kus en knuffel G.




Ervaring van G. met paragnost Isha   Ervaring van G. met paragnost Isha   Ervaring van G. geplaatst op 18 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Lieve Isha,

Ik spreek je al een tijd en alles wat je hebt gezegd is uitgekomen. Zo ook mijn nieuwe liefde. Je had het over het getal 5. In de maand 5 mei is hij op mijn pad gekomen en onze eerste afspraak was om klokslag 5 uur. Je bent een topper.




Ervaring van D met paragnost Isha   Ervaring van D met paragnost Isha   Ervaring van D geplaatst op 17 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Op aanraden van mijn beste vriendin na alle lof en ongelooflijke voorspellingen die uitkwamen, zelf ook maar is gebeld en kan niet anders zeggen dan WAUW. Het moest ook zo zijn dat ik uw aan de lijn zo krijgen aangezien dat best moeilijk is en kreeg precies te horen wat ik moest horen en alles wat u zei is precies zoals het is. Dank u wel voor dit fijne gesprek en zal u zeker nog vaker bellen. Liefs A. vriendin van S.




Ervaring van bijenkorf met paragnost Isha   Ervaring van bijenkorf met paragnost Isha   Ervaring van bijenkorf geplaatst op 17 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Lieve Isha, bij deze wil ik laten weten dat er opnieuw een voorspelling van je is uitgekomen. Exact zoals je zei. Ongelooflijk. Keer op keer doe je het opnieuw. en of ik het nu geloof of niet, het loopt uiteindelijk toch weer iedere keer zoals je zegt. Daarbovenop ben je een fantastische coach op alle vlakken.

Heel dankbaar dat ik je heb mogen ontmoeten.

Veel liefs.




Ervaring van e. met paragnost Isha   Ervaring van e. met paragnost Isha   Ervaring van e. geplaatst op 16 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Dank voor het verhelderend gesprek en de wijze raad. Het klopt allemaal. Dank voor de rode kaars.




Ervaring van Anoniem met paragnost Isha   Ervaring van Anoniem met paragnost Isha   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Ik heb vandaag mevrouw Isha gesproken, ik was versteld, wat zij allemaal kon vertellen aan mij. Echt een aanrader.




Ervaring van Anoniem K met paragnost Isha   Ervaring van Anoniem K met paragnost Isha   Ervaring van Anoniem K geplaatst op 14 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Lieve Ischa, soms mogen er mensen op mijn pad komen waar ik een heel mooi groot geschenk van mag ontvangen. Jouw onvoorwaardelijke liefde voor je medemens is niet te beschrijven in woorden. Jouw licht en liefde laat de duisternis verdwijnen en maakt plaats voor kracht moed en vertrouwen. Mijn dank is niet in woorden uit te drukken. Ingrid.




Ervaring van ingrid met paragnost Isha   Ervaring van ingrid met paragnost Isha   Ervaring van ingrid geplaatst op 14 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Geweldige vrouw, heel erg gelachen maar ze heeft me vooral verbaasd, uitspraken die zijn gedaan heeft ze letterlijk geciteerd. Bizar. Ben erg benieuwd hoe t verder zal gaan met de boom van een vent :).




Ervaring van Anoniem met paragnost Isha   Ervaring van Anoniem met paragnost Isha   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Amai amai amai van mijn sokken geblazen. Wat een talent, wat een natuur talent is washandje, alles klopte tot in het kleinste detail. Alleen maar bewondering voor. Een echte echte aanrader en 100 sterren waard. Probeer haar je zal azend versteld staan van haar kunnen. Voor mij alvast top.




Ervaring van Carine met paragnost Isha   Ervaring van Carine met paragnost Isha   Ervaring van Carine geplaatst op 11 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Isha,
Mooi mens, mooie energie. Duidelijke taal. Heel erg bedankt van net. Ik ga aan de slag met uw adviezen. Heel erg bedankt en tot horens
Liefs
M.




Ervaring van M met paragnost Isha   Ervaring van M met paragnost Isha   Ervaring van M geplaatst op 11 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Wow wow wow! Vorige week zei je dat er een man van werk weg zou gaan. Vandaag bericht gekregen. Bijzonder.




Ervaring van Essie met paragnost Isha   Ervaring van Essie met paragnost Isha   Ervaring van Essie geplaatst op 10 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Dank je wel lieve Isha. Wat ben jij een lieve bijzondere vrouw die ontzettend overtuigend is. Ik zal die vijf uur zeker in de gaten houden. Hopelijk komt meneer weer snel opdagen en dan laat ik het jou weten. Hartelijk dank voor de fijne en toch ook leuke gesprekken. Tot snel. Liefs F met die warme stem hahaha. Xxx




Ervaring van F met paragnost Isha   Ervaring van F met paragnost Isha   Ervaring van F geplaatst op 8 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Lieve Isha,

Heb je vanochtend gesproken en super mooie inzichten van je mogen ontvangen ik zal i.d.d
lettten op mijn stopwoord uhuh en voortaan met ja en nee antwoorden. Je bent zeer accuraat ipv ik voel dit of denk dat, bij mij kwam je boem sterk over.

Je bent een aanwinst op de lijn en voor mij zeler de moeite waard om je opnieuw te bellen.

Ik laat het je binnen 2 weken weten hoe en wat.

Blijf vooral zo doorgaan lieverd.

Happy girl.




Ervaring van Happy girl met paragnost Isha   Ervaring van Happy girl met paragnost Isha   Ervaring van Happy girl geplaatst op 8 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Lieve bijzondere Isha,

Je heb me inzichten en handvatten gegeven om verder te kunnen.
Het is zo bijzonder wat je mij allemaal kon vertellen en ik schrijf altijd mee en alles klopt op de regel. Ik ben je echt heeeeeeeel dankbaar. Toeval bestaat niet.
Als je ik kon knuffelen in het echt had ik dat zeker gedaan. Maar dan zo op afstand.
Ik ga je zeker weer een keer bellen.
En lieve mensen zeker haar een keer bellen als je antwoorden wilt hebben op al je vragen. Deze lieve warme mevrouw is ongelooflijk en eerlijk en geen onzin
Zonnige groet.




Ervaring van Sandy met paragnost Isha   Ervaring van Sandy met paragnost Isha   Ervaring van Sandy geplaatst op 6 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Lieve Isha wat ben ik blij dat jij online was. Ik ben de rust zelve na ons gesprek zelfs al tijdens ons gesprek. Ik heb eindelijk de bevesteging dat ik gelijk had en dit na 30 jaar. Ik ga na de kop koffie aan de slag met de bewuste brief.
Ik geef iedereen de raad om jou te bellen. Je bent top. Ik bel jou zeker terug. Grtjs.




Ervaring van rita met paragnost Isha   Ervaring van rita met paragnost Isha   Ervaring van rita geplaatst op 5 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Wowie ze zag gewoon waar ik werkte.




Ervaring van Essie met paragnost Isha   Ervaring van Essie met paragnost Isha   Ervaring van Essie geplaatst op 4 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Lieve Isha eindelijk kwam ik er doorheen om je te spreken. Ik liet je een foto zien en meteen kwam je met de kern. Je bevestigt mijn gevoel en gaf mij inzichten.
Ik kon mijn vinger er wel op leggen wat je zag.
Ik ga nadenken over je raad en zal die ook opvolgen.
Je ziet en voelt alles tot in detail. Kanjer ben je.
Bedankt voor dit gesprek.
Het heeft een reden gehad dat ik even moest wachten om je te spreken.
Dankjewel nogmaals.
Liefs.




Ervaring van Anoniem met paragnost Isha   Ervaring van Anoniem met paragnost Isha   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Isha, mooi mens, mooie energie. Duidelijke taal. Heel erg bedankt van net. Ik ga aan de slag met uw adviezen. Heel erg bedankt en tot horens. Liefs M.




Ervaring van M met paragnost Isha   Ervaring van M met paragnost Isha   Ervaring van M geplaatst op 2 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Beste Isha, bedankt voor de enorm uitgebreide reading over m'n werk en toekomst. Vooral over de dingen die me vandaag nauw aan het hart liggen zoals de rechtszaken, de advocaten, de curator, de rechter, enz kon U zeer goed waarnemen. en op mijn vragen antwoorden. Dit brengt altijd rust, laat staan het vertrouwen op een goede afloop. Th.




Ervaring van Thierry met paragnost Isha   Ervaring van Thierry met paragnost Isha   Ervaring van Thierry geplaatst op 27 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Liveparagnosten.net - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Liveparagnosten.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Liveparagnosten.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Liveparagnosten.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden