Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Liveparagnosten.net


  Live hulplijn met live paragnosten
Paswoord vergeten?
     
  Live hulplijn met live paragnosten. Hier krijgt u live antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van paragnosten.  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live paragnosten Daghoroscoop  Stier door live paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door live paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door live paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door live paragnosten Daghoroscoop  Maagd door live paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door live paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door live paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door live paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door live paragnosten Daghoroscoop  Waterman door live paragnosten Daghoroscoop  Vissen door live paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Gunter
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op liveparagnosten.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Lieve Gunther, bedankt voor het mooie en eerlijke gesprek van gisteren. Ik kan alleen maar zeggen wow, wat een gave. U wist al welke vraag ik had, voordat ik mijn vraag daadwerkelijk kon stellen. Zoveel mooie voorspellingen en daarnaast erg met u gelachen. Ik vertrouw erop dat het goedkomt. Tot horens.




Ervaring van M met paragnost Gunter   Ervaring van M met paragnost Gunter   Ervaring van M geplaatst op 3 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Er zijn edelstenen waaronder ook parels. Daarachter zitten er verborgen diamanten. Die vindt je niet zomaar. Dat zijn de allermooiste en waardevolste stenen. U bent zeer zeker geen steen gelukkig, anders moest ik tegen stenen praten maar u bent de meest waardevolle en allermooiste persoon (een echte diamant) die ik heb mogen kennen. Daarnaast houd ik van uw humor. Maar ook de manier waarop u alles uitlegt en mee denkt dat is heel zeldzaam. Misschien vinden mensen dat normaal maar voor mij is dat zeer zeker niet. Helemaal als je weet dat het bestaat maar nooit bent tegen gekomen. En zie daar, daar bent u ineens in mijn leven gekomen. Amai gunter. Kei raak. Kei goed bent u. Mijn dankbaarheid en bewondering voor u is van het allerhoogste niveau schat. Ik heb nog nooit zo een bijzonder mens gekend, en dat koester ik met mijn hart en wezen. Uw onzelfzuchtigheid, toeweiding en uw warmte zijn werkelijke geschenken. Mag u ik bedanken voor het altijd aanwezig zijn in mijn leven? Voor het altijd kei goed weten waar u het over heeft. En ook bedankt lieve schat dat u zo een prachtig en eerlijk persoon bent. Wij bellen gauw. En hele warme, dikke en fijne knuffels van mama en mij voor jullie daar ja. We love you schat. We zijn enorm trots op u. Liefs san.




Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b geplaatst op 30 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Wauw. Lieve Gunter wat een gave. Enkel mijn geboortedatum had je nodig en daar ging je. Spot on elke uitspraak klopte. Je wist mij mijn vraag te stellen voordat ik kans had om deze aan u te stellen en vervolgens kon u hier ook een antwoord op geven.
Dankjewel wat een prachtige Reading. Ik heb er alle vertrouwen in maar zal het ook zeker laten weten.
Veel liefs.




Ervaring van S met paragnost Gunter   Ervaring van S met paragnost Gunter   Ervaring van S geplaatst op 26 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Gunther,
Weer een voorspelling uitgekomen van je. Die aardbeientaart komt er bijna aan.

Dank je wel voor alles, voor je zuivere inzichten, je eeuwige geduld, je eerlijkheid ondanks alles, je correcte voorspellingen, voor alles.

Tot snel x.




Ervaring van ... met paragnost Gunter   Ervaring van ... met paragnost Gunter   Ervaring van ... geplaatst op 12 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Lieve lieve Gunter, ik wilde u nogmaals heel erg bedanken voor de fantastische reading van daarnet. Ik zou wel uren met u kunnen bellen. Dikke knuffel en heel veel liefs Nathalie.




Ervaring van Nathalie met paragnost Gunter   Ervaring van Nathalie met paragnost Gunter   Ervaring van Nathalie geplaatst op 6 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Altijd erg duidelijk en in details, geen oppervlakkige opmerkingen.




Ervaring van Chantal met paragnost Gunter   Ervaring van Chantal met paragnost Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 1 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Lieve Gunther, wat heb ik fijn met je gesproken. je weet over die ene vreter.
Ik wil je ontzettend bedanken voor je lieve woorden en inzichten. Je hoort mij zeker weer. Dikke knuffel van de dame die foto heeft gestuurd naar je. Abrazo.




Ervaring van anoniempie met paragnost Gunter   Ervaring van anoniempie met paragnost Gunter   Ervaring van anoniempie geplaatst op 24 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Wat een ontzettend fijn gesprek met jou Gunter. Ben zo blij dat ik gebeld heb.Lachen met jou.18.5 zal ik onthouden. Ik bel je weer zodra ik weet of het klopt. Liefs Sandra.




Ervaring van Sandra met paragnost Gunter   Ervaring van Sandra met paragnost Gunter   Ervaring van Sandra geplaatst op 16 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Je hebt de situatie perfect getypeerd en ja mijn twijfel of dit kans heeft op slagen is groot, vooral omdat het nu al zolang duurt. Wat mij steunt is dat jij er blijft in geloven en helemaal niet twijfelt. Dank daarvoor.




Ervaring van Chantal met paragnost Gunter   Ervaring van Chantal met paragnost Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 17 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Dank u wel voor alle keren dat u me weer laat stralen.
Dank u wel voor alle keren dat u mij uit mijn verdriet kon halen.
Dank u wel voor alle keren dat u hier bent met uw wijze raad.
Dank u wel voor alle keren dat u naar mij heeft geluisterd en met mij praat.
Dank u wel voor alle keren dat ik enorm moest lachen met u en jou.
Dank u wel voor alle keren en alles, dat ik nu kan zeggen dat ik voel hoeveel ik van u hou.
Ik wens u een hele fijne jaarwisseling en een fijn en mooi 2021. Ik ben heel dankbaar met u in mijn leven. En daarom wil ik u bedanken dat u er bent en blijft. Gunter we houden echt enorm veel van jou Kanjer. Liefs van San en mama. Dikke kus en knuffels schat.

Ps: GUNTER IS DE BESTE MEDIUM ALLER TIJDEN.
.




Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b geplaatst op 31 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Liefste beste schattigste Gunter, moest ik jou niet meer spreken, dan wens ik jou alvast een gelukkig en gezond nieuwjaar vol liefde humor en plezier. Bedankt voor wie je bent en wat je voor mij doet, You are ONE of a kind xxx maar dat wist je al ;-) xxx.




Ervaring van RN met paragnost Gunter   Ervaring van RN met paragnost Gunter   Ervaring van RN geplaatst op 30 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Gunter, vandaag (zondag), het fantastische cadeau gekregen om je lang te mogen spreken. Ik ben nog steeds sprakeloos over je zuivere gaven. Je had letterlijk enkel mijn geboortedatum nodig om nadien 10 min non stop alles te vertellen waar ik nu mee zit, dit zonder enige voorinformatie.

Absoluut kippenvel moment van begin tot einde. Je hebt me op heel korte tijd heel diep geraakt en kan alleen maar heel dankbaar zijn voor deze kans. Dank je wel voor je inzichten, zuivere voorspellingen, tips, kracht, etc. dit mogen krijgen van je op dit moment was werkelijk een Kerstmis wonder op het perfecte moment.

Ik kan niet correct verwoorden hoe goed je wel niet bent. Iedereen zou de kans moeten krijgen om je te leren kennen en het te ervaren.

Alleen maar heel veel respect en dankbaarheid voor je. Ik bel je zeker nog.

Veel liefs uit Belgie (dan weet je wel wie ).




Ervaring van Belgi met paragnost Gunter   Ervaring van Belgi met paragnost Gunter   Ervaring van Belgi geplaatst op 27 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Fijne feestdagen aan de liefste man die er bestaat. Aller beste wensen van ons naar jou xxxx.




Ervaring van RN met paragnost Gunter   Ervaring van RN met paragnost Gunter   Ervaring van RN geplaatst op 23 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Er is niemand zo speciaal als hem. Hij begeleid helpt en doet je lachen xxx bedankt lieve Gunter. Je bent een echte ware topper, niet alleen op deze lijn maar over heel de wereld beste Medium ooit :-).




Ervaring van RN met paragnost Gunter   Ervaring van RN met paragnost Gunter   Ervaring van RN geplaatst op 17 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Goh wat kan ik zeggen lieve lieve Gunter. Al duurt het even, al duurt het maanden, al duurde het jaren. Uw informatie klopt altijd 1000 procent.
Ik kan niet uitleggen hoeveel waarde uw tijd en energie betreffen. U bent een geschenk in dit universum, 1 van het allerhoogste niveau. Ik raad alleen Gunter aan als je waardig bent. Dont waste his precious time, laat het maar voor mij dan, kan ik langer bellen met hem. Grapje schat. U weet wie dit schrijft he mop. Ik ben zooo dankbaar voor alles. En ja hoor hij flikt het gewoon weer om dat alles blijft uitkomen. U bent niet te geloven goed. Heerlijk eerlijk mens. Ik beloof hierbij dat u altijd in mijn hart blijft. U bent er altijd voor me, ik maak nu een hele diepe buiging voor u. Met heel veel liefde, warmte en knuffels. Ik wens u alle goeds, het allerhoogste en mooiste in het leven. Maar wat ik u toewens is niet in woorden uit te leggen schat. U bent onbetaalbaar en van onschatbare waarde in mijn leven. I love you met heel me hart en wezen. Ik ben meer dan super dankbaar. Dank u wel voor alles alles alles. Ciao lieverd. Kussies en knuffels van mij. San.




Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b geplaatst op 6 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Hoi lieve Gunter, ik heb je mailconsult ontvangen. Haha, ik vind het zo grappig en leuk dat je er zo van overtuigd blijft dat we uiteindelijk echt samenkomen. Jij zegt dit al sinds 2019. Jij voelt die spirituele connectie tussen ons. Onze afstand maakt het ook allemaal niet makkelijk nu in 2020. Hij trekt zich zo vaak terug, en dat maakt mij soms aan het twijfelen. Ik houd je op de hoogte. Liefs, S.




Ervaring van S. met paragnost Gunter   Ervaring van S. met paragnost Gunter   Ervaring van S. geplaatst op 1 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Vandaag een mailconsult gehad van Gunter. Hij heeft de persoon om wie ik vragen had zo goed beschreven zonder dat ik iets erover had gezegd. De rest is nu afwachten.

Xxx.




Ervaring van Seyhan met paragnost Gunter   Ervaring van Seyhan met paragnost Gunter   Ervaring van Seyhan geplaatst op 16 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Lieve Gunter
Ik kan u niet genoeg bedanken. Je hebt zo een uitgebreid consult gedaan als vervolg op mijn mooie eerste mailreading. Je begrijpt exact waar ik mee zit. Ik heb een luxe probleem dat zeg ik nu zelf, je ziet daardoor en begrijpt dat dit hoe dan ook van groot belang is voor mijn hart. Bovenop de soms grappige voorspellingen geef je zonder oordeel begeleiding. Je raakt punten aan die niemand kan weten tot slot ben je bent eerlijk. ik ben zo dankbaar om u te mogen tegenkomen. Om een onderwerp te bespreken dat ik met niemand durf. Je bent een TOPPER voor mij.




Ervaring van D k met paragnost Gunter   Ervaring van D k met paragnost Gunter   Ervaring van D k geplaatst op 8 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Lieve Gunter, je voorspelling qua functie is uitgekomen. Je bent een lieverd.




Ervaring van M met paragnost Gunter   Ervaring van M met paragnost Gunter   Ervaring van M geplaatst op 6 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Meneer Gunter is het allerbeste medium die ik ooit ben tegen gekomen. Ik raad hem dan ook zeker aan. Zoekt u een integer en transparante medium. Dan is Gunter degene die weet waar hij het over heeft. Ik bewonder hem enorm. De informatie die hij geeft is high level, soms minder leuk maar ook dat hoort erbij. Door deze geweldige medium kon ik groeien en leren en daarvoor ben ik altijd dankbaar. GUNTER, you are my number 1. Ga zo door schat. We love you so much. Dikke knuffel San.




Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b geplaatst op 30 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  lieve lieve Gunter, bedankt dat u er altijd zo geduldig al mij vragen beantwoord en eerlijk uw mening geeft. Ik ken u al een paar jaar en ben blij dat ik altijd bij u terecht kan. Ben blij dat ik u even kon spreken. Dit moest ik kwijt. Is zeer schokkerend. Xx.




Ervaring van Lamborgini met paragnost Gunter   Ervaring van Lamborgini met paragnost Gunter   Ervaring van Lamborgini geplaatst op 24 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Kijk uit naar 1 januari ga echt een speciale dag worden :) thnx Gunter je bent een TOPPER.




Ervaring van R met paragnost Gunter   Ervaring van R met paragnost Gunter   Ervaring van R geplaatst op 1 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Gunter is helemaal geweldig en een gesprek met hem geeft je zoveel rust en geeft zoveel informatie.




Ervaring van M van Krimpen met paragnost Gunter   Ervaring van M van Krimpen met paragnost Gunter   Ervaring van M van Krimpen geplaatst op 13 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Gunter u bent het allerbeste medium die ik ooit ben tegen gekomen in me leven. Zo zuiver en accuraat is niet te geloven wat u kan en doet. Integer en oprecht op hoog niveau. Eigenlijk alles wat u doet is enorm hoog niveau. U heeft daarbij ook humor en u brengt alles perfect en duidelijk over. U bent mijn kanjer en topper en dat kan niemand u afnemen. Dank u wel voor alles lieve Gunter. Voor mij, onze nummer 1. Ik raad medium Gunter echt aan. 1000 procent de moeite waard en weet waar hij het over heeft. De beste medium ever. Dank voor alles schat. Warme knuffel san en familie. Groetjes schat. San.b.




Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b geplaatst op 12 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Gunter je bent een geweldige man die altijd raak is met zijn uitspraken en waar je weggaat met een goed gevoel. Bedankt om naar mij te luisteren xx.




Ervaring van Jiska met paragnost Gunter   Ervaring van Jiska met paragnost Gunter   Ervaring van Jiska geplaatst op 28 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Lieve Gunter, je voorspelling is uitgekomen.
Zij heeft mij vanavond toch een felicitatie verstuurd. Ik dacht dat het niet meer zou gebeuren. Toch gebeurd. Ben heel aangenaam verrast en blij. Un beso.




Ervaring van M met paragnost Gunter   Ervaring van M met paragnost Gunter   Ervaring van M geplaatst op 17 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Ik stelde dezelfde vraag aan verschillende van je collega's, maar jij Gunter was de enige die bij je eerste verklaring bleef en jawel jij hebt gelijk gekregen.
Top hoe je situaties aanvoelt en ze ook duidelijk brengt.
Mijn grote favoriet.




Ervaring van Chantal met paragnost Gunter   Ervaring van Chantal met paragnost Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 13 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Deze man is geweldig.
Ik belde hem op, omdat ik heel diep zat in een situatie.
Hij wist mij niet alleen mooie woorden te vertellen, maar hij deed dit ook nog eens op zo een luchtige manier vol humor.
Een geschenk om mee te mogen praten, als je het licht even kwijt bent en op zoek bent naar hoop en een lach.




Ervaring van Joyce met paragnost Gunter   Ervaring van Joyce met paragnost Gunter   Ervaring van Joyce geplaatst op 8 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Ongeveer 2 jaar geleden, leerde ik deze meneer Gunter kennen op deze lijn. Ik zat in een enorme moeilijke situatie die niet makkelijk te begrijpen was. Door de lieve, oprechte en zuivere en integere medium ben ik gekomen waar ik moet zijn. Alleen al door zijn reading ging er een nieuwe wereld voor mij open. Ik kan mooie verhalen beschrijven maar voor Gunter zijn woorden niet en nooit genoeg. Hoe deze man is en hoe hij met situaties omgaat. Petje af mijn liefste Gunter. Ik ben nog nooit zo een geweldige medium als u tegen gekomen. Ben ontzettend dankbaar dat ik u heb ontmoet op deze lijn. 100 sterren zijn te weinig schat, u weet wie het zegt. Met heel mijn hart en wezen. We love you so much. Gunter is de beste en de enige echte die weet wat hij doet en hij weet waar hij het over heeft. Mi amor, muchas gracias. Heel veel liefde en knuffels San.b en familie.




Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b geplaatst op 18 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Op 11 juni kreeg ik van Gunter via de mail antwoord op mijn vraag. Wat deze man uit enkel 2 namen met geboortedata kan halen is niet te bevatten. Daarnaast heeft hij nog een 2-tal byzonderheden toegevoegd. Op grond hiervan heb ik een telefonisch consult met hem gehad.
Ik kan niet anders zeggen dan, Gunter ik vind je van grote klasse. Mij ga je zeker terug horen. Hartelijk dank.




Ervaring van Joke met paragnost Gunter   Ervaring van Joke met paragnost Gunter   Ervaring van Joke geplaatst op 24 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Sorry Gunter, ik viel weg. Ontzettend bedankt voor het fijne gesprek. Eerste keer dat ik met jou belde, maar wat weet jij veel te vertellen uit jezelf. Ik hou je op de hoogte hoe alles gaat verlopen op het gebied van de liefde. Liefs.




Ervaring van S. met paragnost Gunter   Ervaring van S. met paragnost Gunter   Ervaring van S. geplaatst op 17 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Heb veel mediums op deze site gesproken, but Gunter.YOUR THE BEST. Humor, vriendelijk, eerlijk en loep zuiver. Ga zo door. Veel dank en groet.




Ervaring van Samira met paragnost Gunter   Ervaring van Samira met paragnost Gunter   Ervaring van Samira geplaatst op 16 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Al meer dan 1jr mijn steun en toeverlaat. Je voelt dingen heel sterk aan en vaak komen ze ook uit.
Er is maar 1 ding dat maar niet wil uitkomen en ik ben erg benieuwd of je ook daarin gelijk gaat krijgen.




Ervaring van Chantal met paragnost Gunter   Ervaring van Chantal met paragnost Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 31 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Op het pad van je leven kom je soms een speciaal persoon tegen. Een persoon waar je voortdurend aan denkt omdat die persoon jou altijd haar/zijn liefde schenkt. Die altijd voor je klaar staat zelfs als het iets minder met je gaat met de hulp van die persoon kun je alles weer aan. Als je valt help zij/hij je weer met opstaan, ze drogen je tranen van verdriet en geven je dan net dat ene zetje. Zodat ook jij weer van het leven geniet, die persoon slaat ook vaak een arm om je heen
en verteld je alles komt goed. Maar heb geduld het gaat niet meteen
blijf geloven in jouw dromen. Want geluk en liefde zal ook weer in jouw leven komen. Ik kwam tegen op mijn levenspad zon persoon
bedankt voor je steun en liefde. Het heeft veranderd in positieve zin.




Ervaring van R met paragnost Gunter   Ervaring van R met paragnost Gunter   Ervaring van R geplaatst op 26 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Liefste Gunter. Je geeft rust, vertrouwen en een goed gevoel. Beste medium die ze hier op de site hebben. Doe zo voort je bent een topper. Dikke knuf xxx.




Ervaring van Anoniem met paragnost Gunter   Ervaring van Anoniem met paragnost Gunter   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Liveparagnosten.net - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Liveparagnosten.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Liveparagnosten.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Liveparagnosten.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden