Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Liveparagnosten.net


  Live hulplijn met live paragnosten
Paswoord vergeten?
     
  Live hulplijn met live paragnosten. Hier krijgt u live antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van paragnosten.  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live paragnosten Daghoroscoop  Stier door live paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door live paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door live paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door live paragnosten Daghoroscoop  Maagd door live paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door live paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door live paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door live paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door live paragnosten Daghoroscoop  Waterman door live paragnosten Daghoroscoop  Vissen door live paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Anouk
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op liveparagnosten.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Lieve Anouk, al jaren zei je dat ik moest doorgaan en dat ik beter af zou zijn alleen. Ik heb altijd gedacht dat ik het nooit zou kunnen, maar door jouw toedoen ben ik er toch in geslaagd om opnieuw te beginnen en stilletjes aan terug in mezelf te geloven.

Liefs E.




Ervaring van E met paragnost Anouk   Ervaring van E met paragnost Anouk   Ervaring van E geplaatst op 6 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Even een dikke chapeau naar Anouk. Heb haar afgelopen jaar vaak gesproken en er zijn zoveel dingen uitgekomen. Om een wat opsommingen te noemen: roze doosjes, jasje gekrompen in de was, stofzuiger die kapot ging, zakelijk gezien wat er kwam, de verhuizing die niet door zou gaan. Zo ongelofelijk knap. Dankjewel. Liefs.




Ervaring van Sarah met paragnost Anouk   Ervaring van Sarah met paragnost Anouk   Ervaring van Sarah geplaatst op 4 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Gister Anouk gesproken over een zakelijk gesprek. Vandaag het gesprek gehad en het klopte in detail hoe het gesprek is gegaan. Dankjewel weer Anouk. Enige medium die altijd alles goed ziet. Liefs Sarah.




Ervaring van Sarah met paragnost Anouk   Ervaring van Sarah met paragnost Anouk   Ervaring van Sarah geplaatst op 1 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Pfff, je had gelijk betreft Erwin.
Maar dat het zo snel afgelopen zou zijn had ik niet verwacht.
Je vertelde dat er nog paar keer contact kwam, en hij daarna ging twijfelen. Helaas is dit niet gebeurd. Nadat hij was geweest en ik hem berichte, had ik 2 hele dagen niks gehoord.
Derde dag antwoorden hij dat hij erg druk was. Ik zag hem ook niet online. En nu negeert hij me volledig, snap er echt niks van.
Dan zal t de twijfel bij hem zijn wat jij vertelde.

Lieve groet, Daphne xxxx.




Ervaring van Daphne met paragnost Anouk   Ervaring van Daphne met paragnost Anouk   Ervaring van Daphne geplaatst op 21 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk,

Gewoon even langs deze weg een berichtje dat je gelijk hebt gekregen in verband met mijn relatie. Alles is gegaan zoals jij zei.

Groetjes f.




Ervaring van F met paragnost Anouk   Ervaring van F met paragnost Anouk   Ervaring van F geplaatst op 2 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Wauw Anouk, je blaast mij van mijn sokken. Zonder dat mijn vraag hierover ging of ik ook maar iets had vertelt wist jij exact in welke periode van mijn leven ik hem heb leren kennen, dat ik kinderen had inclusief het juiste aantal kids en dat hij er geen heeft. Dit kon jij onmogelijk weten. Wat ben ik onder de indruk. Ik heb alle vertrouwen in je voorspelling en zal het je laten weten wanneer het uit is gekomen.
Je bent een lieve maar duidelijke vrouw die je niet naar de mond praat maar eerlijk is en je daarnaast indien nodig liefdevol coacht.
Dankjewel Anouk.




Ervaring van S met paragnost Anouk   Ervaring van S met paragnost Anouk   Ervaring van S geplaatst op 22 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Lieve Anouk,
Begin van de week zei je dat er eind van de week nog zakelijks wat moois stond te gebeuren, waar ik blij van zou worden. Nou het klopt helemaal. Dankjewel. Je bent de meest zuivere medium die ik ken.




Ervaring van Kim met paragnost Anouk   Ervaring van Kim met paragnost Anouk   Ervaring van Kim geplaatst op 19 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Lieve Anouk. Jij bent werkelijk mijn favoriete medium. Ik kijk altijd uit naar onze gesprekken ondanks dat ik je steeds het zelfde vraag. Liefs Anneke.




Ervaring van Anneke met paragnost Anouk   Ervaring van Anneke met paragnost Anouk   Ervaring van Anneke geplaatst op 9 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Zojuist met de altijd lieve geduldige Anouk gesproken. Zij zei ik zie een afspraak met een gynaecoloog, nou ik was flabbergasted, want heb inderdaad van de week een afspraak met de gynaecoloog. Er zijn zo bizar veel dingen uitgekomen. Anouk is echt de meest zuivere medium die ik ken.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Zojuist met de altijd lieve geduldige Anouk gesproken. Zij zei ik zie een afspraak met een gynaecoloog, nou ik was flabbergasted, want heb inderdaad van de week een afspraak met de gynaecoloog. Er zijn zo bizar veel dingen uitgekomen. Anouk is echt de meest zuivere medium die ik ken.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 3 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Je had gelijk. Poes is, na dagen weg te zijn geweest, weer ongedeerd thuis gekomen. Thanks.




Ervaring van Y. met paragnost Anouk   Ervaring van Y. met paragnost Anouk   Ervaring van Y. geplaatst op 28 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Lieve Anouk,

Ik was al een tijd op zoek naar huizen en steeds bij een huis gaf u aan de het niet zou lukken. En bij de laatste keer gaf u aan dat het wel zou lukken en alweer is uw voorspelling uitgekomen.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Lieve Anouk, gisteren had ik je gesproken om te laten weten dat je voorspelling over het contact uitgekomen was.
Toen vroeg je me of ik een onverwachtse rekening had ontvangen.
Ik kon me niets bedenken, maar vandaag viel hij dan toch binnen haha.




Ervaring van N met paragnost Anouk   Ervaring van N met paragnost Anouk   Ervaring van N geplaatst op 14 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Hoe je het doet, dat weet niemand. Maar wat je zegt en voorspelt dat komt gewoon tot in detail uit. Je zei een man plaatst een bestelling maar dan ben je in het buitenland. Voila , zit in het buitenland en ja hoor de bestelling is geplaatst door een man. Anouk, je bent loepzuiver in je voorspellingen, niks meer dan respect voor jou. Dankjewel voor de rode draad in mijn leven. Liefs .




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Hoe je het doet, dat weet niemand. Maar wat je zegt en voorspelt dat komt gewoon tot in detail uit. Je zei een man plaatst een bestelling maar dan ben je in het buitenland. Voila zit in het buitenland en ja hoor de bestelling is geplaatst door een man. Anouk, je bent loepzuiver in je voorspellingen, niks meer dan respect voor jou. Dankjewel voor de rode draad in mijn leven. Liefs .




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Lieve Anouk, zonder jou was ik niet zo door de moeilijke situatie met mijn dochter door gekomen. Al je zo gedetailleerde voorspellingen, ongelooflijk. Soms geloofde ik je niet maar bleek keer op keer wel te kloppen. Je adviezen nam ik ook graag van je aan door je kundigheid hierin. Dank je wel voor je enorme, lieve steun. Wilde ik even kwijt. Overigens ben je nog niet van mij af, jammer genoeg. Maar er is gebeurd wat je altijd stellig zei, vooruitgang komt er. Niemand had dit voorzien.




Ervaring van anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van anoniem geplaatst op 8 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Lieve Anouk, alweer twee voorspellingen van jou uitgekomen in een week tijd. Bizar knap. Iets over het gebit van de kleine van mij en over een ladder. Je bent ongekend goed.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk, je had gelijk, ze blijft waar ze is. Bij hem dus. Jammer en verdrietig. Dank je om rechtuit te zeggen wat ik niet wilde horen maar wel correct was. Fijn oudjaar en tot later.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Lieve Anouk, waar zal ik beginnen. Ons leven was een chaos, professioneel en emotioneel. Dankzij jouw coaching zijn we nu op het punt dat het ergste voorbij is. Geen faling, geen scheiding. We zijn je ontzettend dankbaar en blijven je raad opvolgen want die is van onschatbare waarde. Tot bels, fijne feesten.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Hoi allemaal, een fijne kerst en een hoopvol beter nieuw jaar dan 2020 met opnieuw de mogelijkheid om te gaan groeien en stralen. Dank voor het vertrouwen het afgelopen jaar. Warme virtuele groet, groetjes uw consulente Anouk x.




Ervaring van Anouk met paragnost Anouk   Ervaring van Anouk met paragnost Anouk   Ervaring van Anouk geplaatst op 25 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Toen ik je belde ivm een lastige situatie (rechtzaak) kon ik het niet geloven toen je zei 'laat er je slaap niet voor, het draait in jouw voordeel uit'. Wat heb je gelijk gekregen, zoals met eerdere voorspellingen trouwens.
Naar mijn mening de beste op de lijn.




Ervaring van Ellen met paragnost Anouk   Ervaring van Ellen met paragnost Anouk   Ervaring van Ellen geplaatst op 16 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Lieve Anouk, ik spreek je elke week. Je bent echt goud waard, er zijn zo ontzettend veel voorspellingen van je uitgekomen. Laatst weer over het horloge. Zowel zakelijk als prive zie jij dingen ontzettend goed. Je plaatst alles ook nog in de juiste context. Altijd gezellig met jou aan de lijn. Deze week is er iets paars, we gaan het meemaken :).




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Haarscherp ben je altijd. Laatst dacht ik iets bemerkt te hebben dat niet klopte maar jammer genoeg wel. En jammer is het niet want het geeft zoveel vertrouwen in jou.




Ervaring van anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van anoniem geplaatst op 4 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Ongeveer begin dit jaar deed jij als enige een uitspraak over mijn relatie, waardoor ik totaal boos op jou was. Maar helaas was jouw uitspraak wel de enige juiste. Waarvoor ik je uiteindelijk enorm wil bedanken.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk in 1 woord fantastisch. Straight to the point, no nonsense en geen onnodig rekken van de reading. Dankjewel.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Hey Anouk, nog niet zo lang geleden met jou gebeld over een persoon die ik zeer lief heb. Jij vroeg daarbij ook of er een kind was en ik zei nee. Maar deze week heeft hij me iets verteld uit het verleden. Je had dus volledig gelijk. Ik bel je hier nog eens over wanneer je bereikbaar bent.




Ervaring van Nathalie met paragnost Anouk   Ervaring van Nathalie met paragnost Anouk   Ervaring van Nathalie geplaatst op 20 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk alweer moet ik toegeven dat je er knal bovenop zat. Het heeft lang geduurd maar je hebt gelijk gekregen. Ik twijfelde uiteindelijk door de lange wachttijd maar jouw voorspelling klopte precies. Dankjewel.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 6 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Jaaa, ongelofelijk maar waar. Anouk, zei pas op met de was, want u gooit een duur kledingstuk in de wasmachine en wast hem te heet. Ik dacht, nou Anouk ik geloof alles wat je zegt omdat ook alles uitkomt maar met mijn was ben ik altijd heel secuur. En ja hoor, haalde de was eruit en daar kwam mijn dure jasje twee maten te klein uit. Die Anouk heeft het gewoon weer goed gezien.




Ervaring van A met paragnost Anouk   Ervaring van A met paragnost Anouk   Ervaring van A geplaatst op 5 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk,
Terwijl iedereen bleef zeggen, hij komt naar Nederland, bleef jij volhouden dat het niet ging gebeuren omdat hij getrouwd was en kinderen had.
Waar ik vandaag helaas de bevestiging van kreeg.
Bedankt voor je eerlijkheid.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Toevallig kwam ik bij Anouk uit, omdat zij een van de weinige was die midden in de nacht nog online bleek te zijn. En wat ben ik blij dat ik bij haar ben uit gekomen.
Haar woorden wisten mij echt gerust te stellen en ik kan niet wachten tot haar voorspelling uit komt.




Ervaring van Joyce met paragnost Anouk   Ervaring van Joyce met paragnost Anouk   Ervaring van Joyce geplaatst op 10 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Ik zou niet weten hoe ik het zou moeten doen zonder Anouk. Zo warm en zuiver, zo hoort een medium te zijn. Je bent een top mens dankjewel voor alles.




Ervaring van Y met paragnost Anouk   Ervaring van Y met paragnost Anouk   Ervaring van Y geplaatst op 9 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Lieve Anouk, keer op keer blijft alles tot in detail in een rap tempo uitkomen. Je bent een heel waardevol medium. Je had het over roze doosjes, kon die een tijdje geleden niet plaatsen en ja hoor, er komen roze doosjes aan. Personen omschrijf jij als geen ander. Heel blij dat ik jou ken. Als er iemand nuchter is ben ik het wel. Dus dat zegt wel genoeg hoe goed jij bent. Liefs A.




Ervaring van A met paragnost Anouk   Ervaring van A met paragnost Anouk   Ervaring van A geplaatst op 8 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Wederom gelijk gekregen Anouk, you are the best. Hoe doe je het toch.




Ervaring van H met paragnost Anouk   Ervaring van H met paragnost Anouk   Ervaring van H geplaatst op 7 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Lieve Anouk, zoals ik al zei, ik snap werkelijk niet dat er niet meer getuigenissen over jou zijn. Bel je met regelmaat laat op de avond en elke keer geef je mij die rust en voorspel je de dingen die uitkomen.

Je blijft elke keer hetzelfde zeggen en zet me terug in mijn kracht. Je bent een toppertje. Dank je wel.

Lieve groet, An.




Ervaring van An met paragnost Anouk   Ervaring van An met paragnost Anouk   Ervaring van An geplaatst op 5 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Top medium. Is altijd zeer eerlijk en open of het nu positief of negatief is. Zeer betrouwbaar. Alles wat ze zegt, is tot nu toe uitgekomen.




Ervaring van Onbekend met paragnost Anouk   Ervaring van Onbekend met paragnost Anouk   Ervaring van Onbekend geplaatst op 2 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Liveparagnosten.net - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Liveparagnosten.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Liveparagnosten.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Liveparagnosten.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden